Онлајн панел у сусрет Међународном дану детета

Други панел ДЕЦА-ДЕЦИ одржан је 19. новембра 2020. године. Домаћини панела биле су ОШ „Митрополит Михаило“ из Сокобање и ОШ „Вук Караџић“ из Књажевца заједно са партнерским школама: ОШ „9. српска бригада“, Бољевац, ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“, Књажевац, ОШ „Добрила Стамболић“, Сврљиг и ОШ „Хајдук Вељко“, Зајечар, уз подршку Центра за креативни развој из Књажевца.

На панелу су ученици ОШ „Митрополит Михаило“ из Сокобање представили своју акцију под називом „Безбедно интернет окружење“, а ОШ „Вук Караџић“ је организовала Квиз Шта знамо о правима детета који можете наћи под тим називом на Кахоот-у. Направљен је кратак приказ активности у партнерским школама, а представници школа су говорили о томе како је пројекат променио живот у њиховој школи. Имали смо пуно позитивних коментара у чету и живих укључења, што нам говори да су теме о којима смо разговарали  актуелне, да ученици свих партнерских школа радо учествују у овим панелима и да је пројекат „Образовање за права детета“ значајан  за све нас.

Издвојили смо најупечатљивије делове панела, што није био лак посао. Погледајте приказ панела ОВДЕ.

Активност се реализује у оквиру пројекта “Образовање за права детета” уз подршку Ужичког центра за права детета и Песталоци дечје фондације из Швајцарске.

One thought on “Онлајн панел у сусрет Међународном дану детета

  1. Одличан панел, деца сјајна, спонтана и са правом, поносна на свој рад и учешће у пројекту. Честитке свима на доброј и занимљивој организацији и реализацији ( и подршци деци).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *