РЕАЛИЗОВАНА ОБУКА О ХОРИЗОНТАЛНОМ УЧЕЊУ У УЖИЦУ

У суботу, 15. јуна реализована је акредитована обука за 27  наставника, професора разредне наставе и стручних сарадника из партнерских школа ОШ „Нада Матић“ и Прве основне школе краља Петра II, из Ужица.  Обуку под називом „Хоризонталним и вршњачким  учењем  до бољих резултата“ реализовале су Ирена Терзић и Ивана Благојевић, из „Друштва учитеља Крушевац“.

Обука је прилагођена потребама пројекта, са циљем да се запослени који ће учествовати у трансферу знања на нове школе у пројекту додатно оснаже и испланирају активности које их чекају  у наредном периоду.

Поред тога, кроз групни рад на примерима, подсетили су се активности и продуката пројекта које ће представити колегама, како би лакше планирали и реализовали предстојеће активности.

 По речима колега, одређена знања ће им користити у даљем раду, првенствено оне које се тичу планирања активности трансфера знања међу ученицима.

Пројекат „Образовање за права детета“ реализује Ужички центар за права детета, уз подршку Песталоци дечије фондације, из Швајцарске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *