МНОГОУГАО И МНОГОУГАО ЈУНИОР

У оквиру пројекта „Образовање за права детета“ Ученички парламент Основне школе „Хајдук Вељко“ из Зајечара је прошле године покренуо серијал документарних филмова под  називом „Многоугао“. У њему су ученици имали прилике да отворено говоре и искажу своје мишљење о бројним темама од значаја за њих. Могли смо да чујемо различите, па и супротстављене ставове ученика. Ова активност је имала запажен успех и добили смо бројне похвале. Наставили смо са снимањем епизода и током ове године.

Тема четврте епизоде су правила у школи. Да ли она треба да постоје и како би школа без њих изгледала? Одговоре ученика на ова питања можете чути ОВДЕ.

У мају ове године смо снимили посебну епизоду „Многоугао ЈУНИОР“ у којој су на исту тему говорили ученици трећег разреда. Било је занимљиво и драгоцено да чујемо искрене и отворене одговоре малишана. Специјалну епизоду можете погледати ОВДЕ.

Ова активност је део пројекта „Образовање за права детета“ који реализује „Центар за креативни развој – Књажевац“ са шест основних школа у сарадњи са Ужичким центром за права детета и уз подршку Песталоци дечје фондације из Швајцарске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *