Посета партнера школама у Врању

Ученици, родитељи и запослени из школа „Јован Јовановић Змај“ и „Светозар Марковић“ у Врању, су уз подршку локалног, пројектног тима, 20. маја 2016. представили резултате четворогодишњег учешћа на пројекту Образовање за права детета, партнерским школама и организацијама из других градова.

Кроз презентације постигнућа, продуката реализованиух активности, и уз размену примера добре праксе школе-домаћини су показали напредак и позитивне резултате досадашњег рада. Похвалили су се квалитетним часовима о правима детета који су реализовани у оквиру редовне наставе, многим акцијама које су допринеле позитивним променама и добијеним ресурсима из заједничког пројекта.

Гостима у част, Ученички парламент Змајеве школе је приказао део форум представе која је настала у оквиру пројекта о Недискриминацији а Ученички парламент школе Светозар Марковић је кроз мини акцију изразио подршку деци са оштењењем слуха.

Сусрет је завршен сајамском шетњом и разгледањем сценарија и продуката реализованих часова о правима детета током 2016. и разменом искустава.

Гостопримство домаћина је изражено и пригодним поклонима за партнере, које су ученици сами направили.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *